26 de juny 2006

Pardinyes proclama guanadores


El dissabte dia 24, diada de Sant Joan, en el marc del Centre Cívic de Pardinyes, el Centre de Cultura Contemporània feia proclamació de les guanyadores en llengua catalana i castellana de la 14 ena edició de Cartes de Desamor, tot un luxe per la excel.lent qualitat de les obres que s'ha emportat els guardons.

Un degut reconeixement al grup Segre, que ens va patrocinar un anunci en l'edició del setmanari "Presència" i també al grup La Mañana, que en castellà, ens va fer l'oportuna difusió.

L'anunci de la tercera edició d'un llibre que reculli tots els guanyadors i accèssits, com una de les aportacions a la capitalitat lleidatana de la cultura catala i el parlament sentit i elogiòs del President de Orvepard Miquel Costa, amb la lectura de les cartes guanyadores per les pròpies autores, cloia un acte senzill, un vermut de fet com l'anunciàvem i un brindis pel premi.

A la foto que ens feia Paco Ermengol, les guanyadores amb Anabel Ramos, la coordinadora del Certàmen, amb Enric Centeno, el President de la Comissió de Cultura i Albert Balada, el Coordinador d'activitats de cultura i del CCCP.