22 de juny 2006

Mar Tomàs, guanyadora del premi en Català

MAR TOMÀS BENEDICTO

Va néixer a Barcelona a finals de l’any 1964. Escric poc, però em sembla que escric des de sempre. Convençuda que el món de la ficció és un mecanisme extraordinari per intentar un apropament a les contradiccions i a l’essència dels sentiments que ens fan bategar el cor. Escriuré és pensar, imaginar, recordar, observar, emocionar-se, preguntar, buscar, trobar, fins i tot, trobar-se. I, de tant en tant, ho intenta.

Actualment és professora de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ja fa anys, i com alumna, va gaudir del plaer de descobrir la màgia i el sentit de la creació literària. També ha estat membre del jurat de “Les millors pàgines”, certamen convocat per “l’Associació l’art d’escriure” i l’Ajuntament de Granollers.

Potser l’amor l’acompanya en aquest viatge pel món de les paraules perquè, ens diu "abans d’escriure la carta de desamor "Sempre sol", he estat afavorida amb el segon premi a dues convocatòries del certamen literari de “Cartes d’amor” organitzat conjuntament per la Biblioteca Can Pedrals i L’Ajuntament de Granollers".