22 de febrer 2006

Torna "PARDINYES FA MÚSICA" amb un concert de CARLES HERRÀIZ



El diumenge 5 de març de 2006, diumeng a les 13:00, el programa d'activitat musical del Centre de Cultura Contemporània de Pardinyes: "Pardinyes fa música", coordinat per Alfons Saràbia, presenta al saló d'actes del centre cívic de Pardinyes, el concert de guitarra de Carles Herràiz.
Carles Herràiz, neix a Barcelona i s'inicia en la música a l'edat de 7 anys. Realitza els seus estudis musicals al conservatori de Badalona on etudia guitarra amb Sebastian Villalta i Vicenç Mayol. Posteriorment es trasllada al Conservatori Municipal de Barcelona on obté el títol superior de guitarra com a lumne lliure i finalitza la seva carrera amb matrícula d'honor.
Ha rebut classes de José tomas a Alacant i més tard segueix estudis a l'Escola d'Arts Musicals Luthier de Barcelona, com també amb el guitarrista flamenc Rafael Cañizares i del mestre Àlvaro Pierri.
Ha participat en diferents cursets de perfeccionament impartits per Godeliêve Monden, Leo Brouwer, Manuel Barrueco, David Russell, Àlvaro Pierri, Eduardo Fernández, Armando Marrosu, Elliot Fisk, Demetrio Ballesteros i Manuel Estévez.
L'any 1994 va obtenir la Menció d'honor de final de carrera del Conservatori Superior de Música de Barcelona i ha estat guardonat en diferents concursos musicals internacionals com:
  • Concurs Internacional del Festival de guitarra de Zarautz'93
  • X Concurs de guitarra de Cantabria'97
  • Concorso Internazionale di chitarra Emilio Pujol'98
  • VI Concorso internazionale Città di Mottola'98
  • Concurso internacinal del Festival de Guitarra Andrés Segovia, Granada'99

Actualment compagina l'activitat didàctica com a professor del Conservatori de Lleida amb l'activitat concertística com a solita i col.laborant amb diferents grups de música de cambra i orquestres simfòniques.

PROGRAMA CONCERT

- Variacions sobre un tema de la flauta màgica de Mozart, op. 9 (Fernando Sor

- Fantasia sobre motius de La Traviata (Francisco de Tàrrega)

- Cançons Populars Catalanes versionades per Miquel Llobet:

Canço del Lladre

El testament d'Amèlia

La filadora

Lo rossinyol

El mestre

- Invocació i dança (Joaquín rodrigo)

- Sonata op. 61 (Joaquín turina)

Allegro

Andante

Allegro Vivo

- Un dia de noviembre, variacions

- Canço de bressol (Drume Negrita)

- Zapateo (Leo Brouwer)

A la fotografia participant en un concert amb la Barcelona Guitar Ensemble