12 de febrer 2006

PABLA PUEYO continua el cicle de gravat 2006, inaugura el 17 de febrer



Pabla Pueyo, natural d'Osca, estudiant d'art Barcelona, és el nou descobriment del Centre de Cultura contemporània. Aquesta jove, ens presenta a la Sala Rogeli Aragonès una instal.lació de manera que tota la sala del CCCP es converteix en una obra d'art, dins de l'àmbit que enguany se'ns proposa a través de les diferents tècniques del gravat, amb un total de 25 obres, que composen la seva primera exposició.

L'artista ha cursat el bachiller artístic a l'Escola d'art d'Osca i s'ha diplomat en bellas artes a la Universitat de Barcelona, on està cursan estudis de llicenciatura. Utilitza la tècnica del gravat sobre coure, zinc, alumini, linóleum, fusta, poliestirè, etc, amb incisió directa, indirecta amb àcids i tècniques de gravat no tòxic. També ha realitzat obra litogràfíca, tant amb planxes offset como en pedra.

En opinió del comissari de la mostra i director de la Sala, Elies Domingo, es tracta d'una exposició que planteja una nova visió, el que podriem anomenar "caos", en un sentit figurat del terme, partint de l'experiència acadèmica de la creadora que recerca més una experimentació tècnica, que no pas el gaudi estètic o mercantil, propiament dit, a partir de les modalitats tècniques que l'exposició al CCCP li exigeix pel cicle en que s'ha inscrit la mostra.

La proposta de Pabla Pueyo restarà oberta dies abans de la inauguració als mitjans gràfics previ contacte amb la direcció de la sala.

La mostra s'obre el 17 de febrer en que s'inaugura a les 20:00 i restarà oberta fins al dia al 12 de de març, en horaris de visita de 19 a 21 hores i els diumenges de 12 a 14 h.


La fotografia: Pabla Pueyo

Enllaç amb la notícia a lleida.com

1 Comments:

At 3:17 p. m., Anonymous Anònim said...

Los grabados de Pabla son como la imagen de dolorosos arañazos al ciclo que debe transcurrir en el peregrinar de cada uno de nosotros.

Todos sentimos tener en orden las jornadas recorridas, pero la visión desde la imparcialidad del otro, es un caos, un laberinto que solo es posible volver sobre los pasos realizados con la ayuda del hilo de Ariadna.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home